Servicios y sectores

Serveis i sectors

Què faig i què ofereixo?

Treball de camp i anàlisi de resultats

Ofereixo treball de camp i anàlisi dels resultats a instituts d’investigació de mercats, consultories de màrqueting, ONGS i institucions públiques. Però disposo dels contactes apropiats per a realitzar el reclutament de les persones participants, el lloguer de les sales, la contractació de traductors i intèrprets, i de prenedors de notes. En aquest sentit, tinc partners de tota confiança per a poder oferir un servei integral.

Experiència internacional offline i online

Realitzo tant treball de camp tradicional (offline) com online en castellà, català i anglès (generalment amb estrangers a Espanya). He realitzat camp, workshops i presentacions per tot el territori espanyol i europeu (Portugal, França, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra, Alemanya, Holanda, Suïssa, Noruega, Grècia, Turquia, Ucraïna i Rússia), en América (Mèxic, Xile, República Dominicana, Brasil, Puerto Rico i Miami) i en Àsia (Indonèsia i Xina). En els països de parla no hispana normalment no sóc jo qui modera, sinó que segueixo el camp amb un traductor. A petició del client també escric les guies de discussió i dissenyo el qüestionari de reclutament de les persones participants.

Confidencialitat

En relació amb el treball de camp sóc extremadament respectuosa amb el dret a la privacitat de les persones participants, no permetent el registre de cap dada que pugui permetre la seva identificació. I també tinc molta cura amb la confidencialitat de la informació que manego dels nostres clients.

Debrief i presentació de resultats

Una cop acabat el treball de camp, acostumo a reunir-me amb el client (institut d’investigació) per a fer un debrief dels resultats i escric l’informe corresponent que dóna resposta a la proposta d’investigació aprovada pel client final (marca). Finalment, i a petició del client, l’acompanyo en la presentació dels resultats o en workshops amb el client final (marca). Escric els informes, i faig les presentacions i workshops tant en castellà, com en català o anglès.

Tipus d'estudi
en els que tinc més experiència

Motivacionals

L’objectiu és aprofundir en les necessitats, frens, usos, actituds, etc. respecte a una categoria de producte i marca en particular. Al final detecto i descric perfils de consumidors que ajuden a definir el target, i a afinar la comunicació i l’estratègia de màrqueting en general.

Branding

Profunditzo en el coneixement de la marca, quin és el seu ADN, quin és l’ imaginari que el seu històric ha generat en la ment dels consumidors, quins beneficis aporta, com se posiciona respecte els seus competidors, la seva anàlisi DAFO, etc. L’objectiu final és desenvolupar el

Test

Test de concepte, producte, extensió de marca, envàs, comunicació, licensing: profunditzo en la percepció, comprensió, atractiu, diferenciació, etc. dels materials testats per a determinar el seu encaix i impacte en la marca, i en el target.

Sectors

Tinc experiència en pràcticament tots els sectors

gran consumo

FMCG i gran consum

Categories de producte que més he investigat: alimentació i begudes, higiene corporal, neteja de la llar, cosmètics, mobles i decoració, roba i complements, esport, joguines, llibres, electrodomèstics i aparells electrònics.

Clients (finals) per als què he treballat: Coca-Cola, Pepsico, Unilever, Nestlé, Danone, Mondeléz International, Puleva, Sara Lee, Indofood, TigaPilar, Campina, Heinz, Grefusa, Sunny Delight, La Bella Easo, Florette, United Biscuits, Gallina Blanca, Bicentury, Old El Paso, Protect & Gamble, Colgate-Palmolive, Johnson & Johnson, Reckitt Benckiser, Tena, Corega, Lancôme, Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Clarins, Puig, L’Oreal, Ralph Laurent, Oriflame, La Maison de la Literie, Tuinbow, Mango, Levi’s, Clarks, Nike, Reebok, IMC Toys, Editorial Planeta, Bosch, Samsung, HP, McAfee, Sony.


farmaceútico

Farmacèutic

He treballat amb metges de família, metges especialistes, infermers, farmacèutics, stakeholders, cuidadors, pacients, veterinaris i propietaris d’animals.

Els estudis s’han centrat en oncologia, psiquiatria, endocrinologia, pneumologia, reumatologia, dermatologia, ortodòncia, oftalmologia i veterinària. Principalment des de la medicina convencional, però també alguns estudis des de l’homeopatia.

Laboratoris per als què he treballat (com a client final): Amgen, Almirall Prodesfarma, Chefaro Española, Omron, Lundbeck, GSK, Sanofi Aventis, Boehringer Ingelheim, UCB Pharma, ViforPharma, Abbot, Novartis, Astra Zeneca, Pfizer, Shire, Bayer, Merz, Merck, Leo Pharma, Novo Nordisk, Orexigen Therapheutics, Wyeth, Roche, La Roche Posay, Nycomed, Astellas, Nicox Pharma, VisuFarma, Celgene, Eli Lilly, Novozymes, Invisalign, Heel, Virbac.


automoción

Automoció

Categories de producte que més he investigat: cotxes elèctrics, turismes, monovolums, SUV, accessoris.

Clients (finals) per als què he treballat: Audi, Peugeot, Renault, Citroën, Seat, Hyundai, Mahindra.


telecomunicaciones

Telecomunicacions

Categories de producte que més he investigat: telefonia mòbil, apps, emissores de ràdio, canals de televisió.

Clients (finals) per als què he treballat: Vodafone, Movistar, Orange, Amena, Ericsson, Nokia, TV3, Catalunya Ràdio.


servicios

Serveis

Categories de producte que més he investigat: oci, agències immobiliàries, companyies d’assegurances, banca, reciclatge, residus radioactius, centres comercials, estacions de servei, energia solar.

Clients (finals) per als què he treballat: Disneyland Paris, Fundació Fútbol Club Barcelona, Agència Catalana de Turisme, PokerStars, Amadeus, Alcaidesa, Nuñez i Navarro, Zurich, Axa, VISA, Banc Sabadell, Barclays, Ecoembes, Enresa, L’Illa, Plaza Imperial, St. Cugat Centre Comercial, Maremagnum, British Petroleum, SunPower.


alcohol y tabaco

Alcohol i tabac

Categories de producte que més he investigat: cervesa, brandi, rom, cigarretes, puros, snus.

Clients (finals) per als què he treballat: Heineken, Carlsberg, Miller, Desperados, Osborne, Bacardi, Philip Morris International, RJReynolds Tobacco, Japan Tobacco International, British & American Tobacco, Swedish Match.


social

Social

Temes de producte que més he investigat: ecologia, noves tecnologies i protecció infantil, reinserció social, drogodependències, SIDA, relacions laborals, religió, opinió política.

Clients (finals) per als què he treballat: Comissió Europea, Universitat d’Hamburg, Ford, Església Catòlica.


¿Vols contractar els meus serveis?

T'enviaré un pressupost sense compromís

CONTACTE

Testimonis

silvia artiñano

“Treballar amb la Lluïsa ha estat sempre una delícia. Ho faig amb la tranquil·litat de saber que el projecte està perfectament atès des de els seus anys d’experiència i la capacitat de comprensió de les necessitats de cada projecte i cada client. La Lluïsa és una aposta segura.”

Silvia Artiñano
Managing Director
Arpo Research
Madrid (Espanya)
alice

“La Lluïsa és una investigadora centrada en la tasca, atenta, positiva i molt adaptable a les circumstàncies. Inclús quan els canvis constants en la metodologia requereixen flexibilitat, el seu caràcter perspicaç resulta refrescant i un plaer per a treballar amb ella.”

Alice Schimmelpenninck
Research & Strategy Manager
This Memento
Amsterdam (Holanda)
Moniek

“La Lluïsa per a mi és una de les millors investigadores que he conegut mai. Combina la comprensió psicològica profunda amb el sentit de negoci. És bona escoltant i entretenint al grup quan modera, sense perdre mai el focus de l’objectiu de les sessions. El seu informe, desprès d’una anàlisi rigorosa, és sempre intel·ligent i afegeix al que s’ha dit una interpretació amb molt de significat.”

Moniek Tersmette
Business Humanizer & Partner
InnateMotion 
Amsterdam (Holanda)
Elena

“Conec i treballo amb la Lluïsa Fernández des de fa més de 10 anys, temps en el què he pogut conèixer-la a fons tant en el seu vessant més professional com personal, i en el què s’ha convertit en una més de l’equip en els projectes que hem realitzat juntes. Amb ella vaig connectar des del primer moment, me’n vaig adonar que havia trobat la persona que encaixava amb el nostre perfil d’institut i amb el nostre nivell d’exigència, que no es poc. Intel·ligent, reflexiva, rigorosa, treballadora, entusiasta i, per damunt de tot, una gran persona, honesta i transparent i amb un fi sentit de l’humor. Fantàstica moderadora i amb una gran capacitat analítica, he intentat contractar-la per a Synergic en diverses ocasions, però ella sempre s’ha resistit… Em conformo doncs en tenir-la com la nostra freelance preferida.”

Elena Brustenga
Founder and Director
Synergic research & consultancy
Barcelona (Espanya)
Rosa

“Formar equip amb un tècnic qualitatiu freelance no és senzill. La Lluïsa és una fantàstica excepció. A més de ser una gran professional és col·laborativa, flexible i camaleònica. No només forma part del teu equip, sinó que el client la sent del seu equip. Els que treballem amb la Lluïsa sabem l’important que és sentir-se bé. Tot i que el treball qualitatiu requereix temps, dedicació i molta paciència, el seu somriure reparador és un bàlsam en els moments més durs. La seva gran talla professional la precedeix. La seva dedicació la fa millor companya de camí.”

Rosa Dalet
CEO
BDI Research
Barcelona (Espanya)
Gilda

“La Lluïsa és un dels millors analistes amb qui tinc el gust de treballar. La profunditat de l’anàlisi, la seva passió per descobrir les motivacions i la seva sensibilitat per a identificar i entendre les veritables tensions de les persones fan que el seu treball sigui realment excepcional. Però treballar amb la Lluïsa va més enllà de la garantia d’obtenir un bon treball, ja que ens impregna del seu entusiasme i gran energia durant tot el procés.”

Gilda Zárate
Business Humanizer & Partner
InnateMotion
Rada (Espanya)