docencia

Docència

Professora Associada a Elisava

Paral·lelament a la meva activitat com a investigadora, sóc Professora Associada a l’Elisava (Escola de disseny i enginyeria de Barcelona – Universitat Pompeu Fabra), a on imparteixo classes i tallers sobre Psicologia del consumidor i Tècniques d’investigació qualitativa en dos màsters d’orientació internacional.

Master in Research for Design and Innovation (MIDI)

Des del curs 2013-14 faig classes en el Master in Research for Design and Innovation (MIDI). Aquest màster combina dos disciplines molt potents en el procés de pre-disseny: la recerca de tendències i les metodologies d’innovació. Està enfocat a oferir eines actuals relacionades amb la recerca qualitativa i etnogràfica, la interdisciplinarietat i el design thinking, dirigides a processos d’Innovació aplicables a la societat i a la indústria

http://www.elisava.net/es/estudios/master-investigacion-diseno-y-la-innovacion

Master's Degree in Advanced Design Management, Strategy and Entrepreneurship (MADE)

I des del curs 2016-17 també faig classes en el Master's Degree in Advanced Design Management, Strategy and Entrepreneurship (MADE). Aquest programa té com a objectiu principal proporcionar, sempre dins el món de la gestió del disseny, les eines necessàries per a navegar en les noves dinàmiques d’intercanvi per a la producció i distribució de productes i serveis, i generar sinèrgies interdisciplinàries, que proveeixin coneixements a projectes nous i permetin optimitzar els ja existents. El programa busca formar en el coneixement i aplicació de les metodologies de treball per a la gestió d’empreniments adaptats als nous escenaris, tant de negoci com socials.

http://www.elisava.net/es/estudios/masters-degree-advanced-design-management-strategy-and-entrepreneurship

Testimonis

Amornrit

“He après sobre investigació de mercats amb ella durant un semestre en l’ELISAVA. Des del primer moment que la vaig conèixer ja em vaig dir a mi mateix que era una professora increïble. Sabia com ensenyar i captar l’atenció dels estudiants donant exemples clarament divertits. No és només una bona professora, sinó també una bona investigadora; entenia el que tractàvem d’explicar des del nostre punt de vista i ens donava suggeriments a cada persona tan bé, que vaig saber que té experiència des de fa molt de temps. Encara que en ocasions ens havia d’ensenyar amb pressa, podíem seguir els temes a través de la participació activa, i de compartir les nostres idees amb ella i els nostres companys de classe, el què ha estat la millor part de la meva experiència.”

Amornrit Jermwiwat
Design Engineer & Industrial Designer Master in Research for Design and Innovation Think Twice Inc

Tailàndia
Andrea

“Les classes han estat tota una inspiració, es nota que, a més de saber un tou, t’encanta el que fas i d’aquesta manera és com ens ho has transmès. A través d’aquestes sessions m’he adonat de la real importància d’aprofundir i invertir temps i recursos en entendre els usuaris, a més de la complexitat que això té. Gràcies.”

Andrea Escribano
Master's Degree in Advanced Design Management, Strategy and Entrepreneurship Co-founder of KMON Coop

Irún - (Espanya)
Soon

“La Lluïsa és una professora entregada que parla amb claredat sobre el que fa, i passa el seu coneixement per ajudar joves emprenedors a muntar el seu negoci aplicant l’estratègia de la investigació de mercats. Va ser molt amable al dedicar-nos temps extra en la tutoria i feedback individual en la classe. Realment em va ajudar a aprendre sobre la importància de conèixer la perspectiva dels clients, i d’aprofundir en les seves emocions també.”

Soon Cho
Master's Degree in Advanced Design Management, Strategy and Entrepreneurship Creative Entrepreneur at The Secret Coffee Lab

Corea - Canadà